23 Eylül 2014 Salı

Beutiful Man / Pretty Man

Gönderen Unknown zaman: 05:11



PRETTY MAN / BEAUTİFUL  MAN

Jang Geun Suk’un son oynadığı dizi. Dizi bana göre konu olarak biraz vasattı, diziyi oyunculuklar götürüyordu diyebilirim. Jang Keun Suk karakteri çok iyi yansıtıyordu, o kibirli kibirli takılmalar.. Ama oyunculuğunu en iyi sergilediği kısım şüphesiz duygusal-ağlamaklı sahnelerdi. Bu adam duygu nasıl verilir gerçekten çok iyi biliyor. Dizide, JKS duygusal sahneler yaşarken her anıyla bana da geçti o duygusallık..:) Ayrıca bir şirket kurması ve onun için gösterdiği çabalar.. Gerçekti sanki ya :) Dizinin bayan başrol kadrosunda UI var. Dream High’te en beğendiğim, en tatlı şeker hanım kızımız.. Gerçekten diziye çok yakışmıştı, dizinin en eğlenceli karakteriydi zaten. JKS’nin karakterine olan o amansız platonik aşkı.. Tamam kabul birazcık saçmaydı ama eğlenceliydi, ben sevdim :) İki tane de yan rolümüz var.. Fettan fettan bakan ama benim çok fazla sexi  bulduğum, dizide görndüğü an wooow işte güzellik dediğim  Han Chae Yong ve Lee Min Hoo’ya benzettiğim ancak onun birazcık daha kısa ve yüzü tombiş hali olan, yakışıklı olan ve dizide JKS olmasa gönlümün kayacağı  Lee Jang Woo :)





OYUNCULAR

Jang Geun Suk - Dokgo Ma Te

UI- Kim Bo Tong

Lee Jang Woo- Choi David

Han Chae Yong- Hong Yoo Ra


KONU

Dokgo Ma  Te hayatı boyunca bir erkek güzeli olmasının faydasını görmüştür. Okulda fazla çalışması gerekmemiştir çünkü bayan öğretmenleri bile ona hayrandır. İş hayatına hiç atılmayı düşünmez tek hedefi zengin bir kadının ona rahat bir hayat sunmasıdır. Kim Bo-Tong ise onu ilk gördüğünden beri aşık olan aynı mahallede oturduğu komşu kızıdır. Kim Bo Tong ‘un bütün hayatı Ma Te’nin etrafında dönmektedir. Tek istediği onun mutlu olmasıdır ve yanında kalmaktır. Ma Te birlikte olduğu zengin kadın sayesinde lüks apartmanında yaşar ve sadece annesi yakınıdır. Ancak bir gün Hong Yoo Ra isimli bir kadın Ma Te’nin hayatına girerek ona aslında MC Grup adındaki büyün bir şirketin patronunun gayri meşru oğlu olduğunu söyler. Ma Te büyük bir özgüvenle MC Grup’a gittiğinde asıl başkan olan Na Hong Ran ile karşılaşır. Bu güçlü kadın MC Grubu yöneten kişidir. Geçmişte kardeşlerini bir bir eleyerek şimdi bulunduğu yere gelmiştir. Ma Te’ye bir çöp gibi davranarak onu kovar.

Hong Yoo Ra bundan sonra Ma Te’nin yol göstericisi olacaktır. Ma Te’nin yükselebilmek içinse elinde tek bir şeyi vardır, güzelliği. Bunun farkında olan Hong Yoo Ra onun olgunlaşıp gerçek bir iş adamı haline gelebilmesi için önüne engeller ve işler çıkarmaya başlar. İlk olarak vermesi gereken mücadele ise bir depo dolusu çorabı kar ederek satmaktır. Kutularda para olduğunu sanarak depoya gelen Ma Te önce çok kızsa da sonra başka çaresi olmadığını anlayarak işe koyulur ve ilk iş olarak da Kim Bo Tong’u işe alır. Karşılığında ise yüzünü her gün görme şansını verecektir. Bu teklife balıklama atlayan Kim Bo Tong aslında Ma Te’nin verdiği ilk ve en önemli karardır.





Ma Te 'nin okuldaki hali.. Öğretmeni bile asılıyordu ^_^




Bo Tong'un onu otobüste ilk görüşü... Dehşet bir sahneydi ^_^






Bo Tong'un komik kıyafetleri ^_^




Bo Tong Ma Te 'nin diş fırçasını kullanırken ^_^  Meğersem Ma Te'nin su damlacıklarını sildiği fırçaymış.. Garibimin ilk öpücüğü su damlacıklarıyla oldu ^_^



Vejetaryanım diyip etlere gömülen Ma Te ^_^


PRETTY MAN'den KARELER ~










REPLİKLER ~~




dizi de en çok güldüğüm replik ^_^


Laptop senin ama Dokgo Mate benim :) ~ Kardeşi laptopunu isterken söylüyordu


~~ Jang Geun Suk'un söylediği OST'u dinlemek için buraya tıklayın  !!

~~ Jung Joon Young'un söylediği OST'u dinlemek için buraya tıklayınn !!

~~ Jang Geun Suk'un söylediği bir diğer OST'u dinlemek için buraya tıklayıın !!



~~ Umarım yazımı beğenmişsinizsir.. Sevgiyle kalınn ^_^

0 yorum:

Yorum Gönder

 

Kiyopta Toki Template by Ipietoon Blogger Template | Gadget Review